Refund policy

Povraćaj robe

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.trepaviceiobrvee.rs smatra prodajom na daljinu.

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana prijema robe, bez navođenja razloga i dodantih troškova, osim direktnih troškova povraćaja robe.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od kupovine proizvoda pozivanjem na broj +381 62 652 211 i obavestenjem o istom, o odustanku od kupovine proizvoda u roku od 14 dana od kada je roba dospela u državu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je pozvao broj i obavestio Premium Cosmetics d.o.o za odustanak.

Po isteku roka od 14 dana od dana kada je obavestio Premium Cosmetics d.o.o, proizvod se više ne može vratiti.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni i neoštećeni, pri čemu se mora priložiti i originalni račun.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen.

Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost.

Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema informacije o reklamaciji proizvoda.