Bazna edukacija trajna šminka


Premium akademija za trajnu šminku

 

Trodnevni program i online lekcije koje ćete preslušati pre edukacije će vam pomoći da uronite u svet trajne šminke, opremite se znanjem, veštinama i sertifikatom.

 

Trodnevni program nudi sveobuhvatno i dobro zaokruženo obrazovanje o baznoj trajnoj šminci bilo da se odlučite za usne, obrve ili eyeliner.

Obuka se sastoji od online programa koji je potrebno odslušati i praktični deo koji traje tri dana.

Ovaj program je posebno osmišljen da vas opremi znanjem, veštinama neophodnim da postAnete samouvereni i kompletni permanent make up umetnici.

 

Samostalna komponenta programa uključuje pristup online kursu za koji se procenjuje da će vam biti potrebno 10dana da odslušate i provežbate. Ovaj online deo će pružiti snažnu osnovu za praktični deo programa koji će se odvijati tokom 3 dana.

Tokom online dela, dobijate uputstva o važnim temama kao što su pozicioniranje ruku, vežbe pokreta mašinicom, pozicioniranje tela, potezi senčenja, izbor boja, teorija boja i mapiranje tj odredjivanje oblika kao i marketing podršku.

 

Ukoliko želite da postanete uspešni u PMU svetu, Premium edukacija je savršena za vas jer ćete nakon nje biti potkovani znanjem i veštinama koje su vam potrebne.

 

Nakon online dela i trodnevne edukacije, spremni ste da krenete samostalno sa vežbom i radom a nakon mesec dana dolazite ponovo u naš edukativni centar gde dodatno provežbavamo rad na još jednom modelu.

Ukoliko ste iz inostranstva ili ste sprečeni na dodatni dolazak, postoji opcija zakazivanja online sastanka.

Nakon ovog dela dobijate vaš zasluženi sertifikat i spremni ste za rad.

Takodje nakon edukacije imate i neograničenu podršku vašeg  edukatora Bojane Vasović koja postaje vaš mentor.

 

Drago nam je što ste odabrali baš Premium i stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja kao i za informacije o slobodnim terminima jer je svaka naša edukacija individualna kako bismo se posvetili svakom posebno.

Kontaktirajte nas pozivom na 062/65-22-11