SALON - USLUGE


TRAJNA ŠMINKA

Različite kombinacije i stilovi rada su mogući, oni se određuju uz Vaš tip kože i lica  kako bi efekat bio što trajniji, lepši i naravno prirodniji. Tehnika kojom se radi određuje se pre samog tretmana uz konsultaciju, želju i pristanak klijenta.

Prva (gornja obrva levo) je kombinacija puder tehnike i microbladinga gde se dlačice iscrtavaju samo na početku. 


Druga (gornja obrva desno) je takođe kombinacija dve tehnike gde se dlačice iscrtavaju na celoj obrvi a senči se blago od polovine obrva ka kraju da bi se dobila gustina na tom delu. 


Treća (donja obrva levo) je microblading tj iscrtavanje dlačica se preporučuje devojkama koje vec imaju svojih dlačica a žele samo da dodaju na gustini. 


Četvrta (donja obrva desno) je ombre obrva koja se postiže puder tehnikom gde se koristi dve boje pigmenata koje se stapaju ka tamnijoj kako bi se postigao ombre efekat.

Radove možete pogledati na našoj instagram stranici: premiumcosmetics_byb/

 

NADOGRADNJA TREPAVICA

 

Nadogradnja trepavica predstavlja polutrajni postupak kojim postižemo kvalitet, gustinu i dužinu trepavica. To se postiže lepljenjem ekstenzija veštačkih trepavica na Vašu prirodnu trepavicu.

 

Za sada znamo da postoje tri vrste nadogradnje trepavica


* 1:1 odnosno dlaka na dlaku
* Ruski volumen 2D-6D
* Megavolumen 6D-20D

 

Tehnikom dlaka na dlaku radi se lepljenje jedne ekstenzije na jednu prirodnu dlaku. Ekstenzije koje se koriste su za nijansu deblje nego kod volumenske tehnike.

Pre tretmana bira se dužina i zakrivljenost trepavica i odredjuje se koja mapa (oblik, tj. redosled dužina) najbolja za Vaše oko. Tretman je potpuno bezbolan i prijatan.

Tehnikom  ruski volumen lepi se od 2 do 6 dlacica na jednu prirodnu trepavicu, odatle i naziv 2D-6D. Dlacice se lepe u snopicima i dosta su tanje od ekstenzija za tehniku dlaka na dlaku. Takodje kod ove tehnike moze da se postigne dosta prirodniji izgled kao i malo veci volumen. Iz tog razloga se koristi od 2 do 6 dlacica u snopicu.

Tehnika megavolumen je nesto ekstremnija. Koristi se za smelije devojke koje vole guste i duge trepavice, kao i za osobe koje su cesto na javnim nastupima pa im je potrebno nesto jace.

Materijali koje koristimo su potpuno sigurni, provereni i posedujemo sve dozvole za rad. Koristimo PREMIUM LASHES materijal za koji smo jedini distributeri u Srbiji.

 

Radove možete pogledati na našoj instagram stranici: premiumcosmetics_byb/

 

 

 

ŠTA JE MADEROTERAPIJA?

  Kao što možemo i da pretpostavimo, ne radi se uz pomoć običnih oklagija, već sa posebno dizajniranim drvenim oklagijama, kupama i rolerima, a sve u cilju toga da se telo oslobodi celulita. Dakle, reč je o anticelulit masaži, u osnovi koje je stimulacija limfne drenaže.

 

Zahvaljujući tome, lakše ćete se rešiti nagomilanog celulita na bedrima i nogama, kao i drugim delovima tela.

 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU KLASIČNIH ANTICELULIT MASAŽA I MASAŽE OKLAGIJOM?

Verovatno ste svi imali prilike da se susretnete sa klasičnom masažom kojom se tretiraju naslage celulita, a sada dolazite u kontakt sa pojmom maderoterapije i pitate se da li bi vam ta metoda mogla više pomoći?

 

Osnovna razlika leži u tome da se masažom uz pomoć oklagija za značajno kraće vreme i lakše postižu željeni rezultati. Osim toga, uklanjaju se nagomilani toksini (otrovi) u predelu stomaka, zadnjice, nogu, bokova... Pojačava se mikrocirkulacija, i eliminišu se masti, otklanja se zadržavanje vode, i uklanjaju se razne štetne ćelije u oblastima tela koje se tretiraju maderoterapijom.